Політика конфіденційності

Політика Конфіденційності

Останнє оновлення від «23» грудня 2019 року

Товариство з обмеженою відповідальністю «П.А.Л.А.Д.А.», реєстраційний номер 34737413, юридична адреса: вулиця Гагарінське Плато, будинок 5, місто Одеса, Україна, 65009 (далі по тексту «Компанія») високо цінує права своїх гостей, в зв'язку з чим була підготовлена справжня політика конфіденційності, яка доступна в електронному форматі на веб-сайті Компанії https://ok-odessa.com/ (далі по тексту «веб-сайт»), також, як і в друкованому форматі на стійці реєстрації в готелі.

У цій політиці конфіденційності описано, як компанія, що надає готельні послуги під торговою маркою MOZART HOTEL GROUP, її афілійовані особи та дочірні компанії (далі по тексту «ми» або «нас») збирає, використовує, звертається або іншим чином обробляє Ваші персональні дані.

Компанія діє відповідно до Регламенту Європейського парламенту і Ради Європейського Союзу (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року «Про захист фізичних осіб при обробці персональних даних і про вільний обіг таких даних, а також про скасування Директиви 95/46 / EC» (далі по тексту - «GDPR»), а також чинним Законом України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI. При використанні вами веб-сайту ми зобов'язуємося захищати Ваші персональні дані, зазначені в перерахованих вище законах.

Справжня політика конфіденційності розроблена для роз'яснення наших практик по роботі з персональними даними, які ми отримуємо від Вас або даних про Вас на веб-сайті, а також в результаті письмового або усного взаємодії з нами, коли Ви відвідуєте один з готелів MOZART HOTEL GROUP або шляхом отримання персональних даних з інших джерел. Ми використовуємо отримані від Вас персональні дані, в основному, для обслуговування та управління веб-сайтом, надання та розвитку готельних послуг, обробки ваших замовлень і замовлень, поліпшення і індивідуалізації вашого взаємодії з веб-сайтом.

Будь ласка, уважно ознайомтеся з цією політикою конфіденційності для розуміння цілей використання нами отриманих від Вас персональних даних.

Використовуючи веб-сайт або будь-яку іншу нашу послугу, Ви погоджуєтеся на збір і використання персональних даних для цілей, зазначених у цій політиці.

1. Для цілей визначення

Контролер персональних даних: Товариство з обмеженою відповідальністю «П.А.Л.А.Д.А.», реєстраційний номер 34737413, юридична адреса: вулиця Гагарінське Плато, будинок 5, місто Одеса, Україна, 65009, яке визначає цілі та способи обробки персональних даних.

Згода суб'єкта персональних даних: означає будь-яку добровільно надане, конкретне, усвідомлене і однозначна вказівка на побажання суб'єкта даних, якими він / вона, за допомогою заяви або шляхом вчинення певної дії, висловлює згоду на обробку своїх персональних даних;

Оброблювач персональних даних (процесор): фізична або юридична особа, державний орган, агентство чи інша особа, яка обробляє персональні дані від імені контролера.

Одержувач персональних даних: фізична або юридична особа, державний орган, агентство або іншу особу, якій розкриваються персональні дані, незалежно від того, чи є воно Третьою особою чи ні.

Третя особа: фізична або юридична особа, державний орган, агентство або інша особа, крім суб'єкта персональних даних, контролера, обробника і осіб, які перебувають під безпосереднім керівництвом контролера або обробника даних, і мають право обробляти персональні дані.

Наглядовий орган: Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, адреса: 01008, г. Киев, ул. Інститутська, 21/8; телефон - +38 (044) 253-75-89; +38 (080) 050-17-20; електронна пошта: hotline@ombudsman.gov.ua.

Персональні дані: Будь-яка інформація, що відноситься до ідентифікованого або ідентифікованому фізичній особі ( «Суб'єкту даних»). Яке дозволяє ідентифікувати вас фізична особа це той, хто може бути ідентифікований прямо або побічно, зокрема, на ім'я, персонального номеру, даних про місцезнаходження, онлайн-ідентифікатором або однієї / кількох характеристикам, властивим фізичній особі, наприклад, фізичним, фізіологічним, генетичним, розумовим, економічним, культурним чи соціальним.

Обробка: Будь-яка операція або набір операцій, які виконуються з персональними даними або з набором персональних даних, незалежно від того, чи є вони автоматичними засобами, такими як: збір, запис, організація, структурування, збереження, адаптація або зміна, пошук, звернення, розкриття за допомогою передачі, поширення чи інше уявлення, стирання або знищення.

MOZART HOTEL GROUP (Група Готелів Моцарт): готелі та інші компанії, що входять в мережу MOZART HOTEL GROUP, які можуть розташовуватися в будь-якій країні світу.

Готель ОДЕСА - готель, керований контролером і розташований за адресою: вулиця Гагарінське Плато, будинок 5, місто Одеса, Україна, 65009 (далі по тексту - готель).

Стандартні договірні умови: Набір стандартних договірних умов про передачу даних, прийнятих Європейською комісією для міжнародного обміну персональними даними.

Витік персональних даних: порушення безпеки, що приводить до випадкового або незаконного знищення, втрати, зміни, несанкціонованого розкриття або доступу до персональних даних, переданих, що зберігаються або іншим чином оброблених.

2. Персональні дані, які ми збираємо і обробляємо. Політика зберігання даних.

Компанія збирає і обробляє Ваші персональні дані тільки таким чином, яким це дозволено законом. Ми збираємо персональні дані виключно для цілей, описаних в цій Політиці конфіденційності.

У разі онлайн, особистого (в письмовому вигляді) або телефонного бронювання, ми просимо / можемо попросити, щоб Ви надали Компанії наступну інформацію:

- контактні дані: (ім'я, прізвище, адресу, номер телефону, адреса електронної пошти);

- Особисту інформацію (посвідчення особи, паспортні дані, місце і дату народження, громадянство);

- інформацію, що стосується ваших дітей (наприклад, ім'я, дата народження, вік);

- реквізити банківської картки для транзакції і бронювання (тип, номер, термін дії, ім'я власника карти; CVC / CVV);

- дані про членство в програмі лояльності;

- дати приїзду і від'їзду;

- номер візи і свідоцтва про реєстрацію (для нерезидентів ЄС або ЄЕЗ);

- технічні дані і дані про місцезнаходження, які ви генеруєте в результаті використання веб-сайту і додатків.

Отримання необхідних даних від Вас є попередньою умовою для надання Вам готельних послуг. Підписуючи реєстраційну картку, Ви даєте згоду Компанії обробляти свої персональні дані, надані шляхом заповнення реєстраційної картки, для того, щоб переконатися, що договір укладений і / або виконаний, а також для випадків процедури примусового списання.

Повідомляємо Вам про те, що відповідно до п. 2 ст. 8 ЗУ «Про захист персональних даних» отримана від Вас Особиста інформація зберігається в готелі, в якому ви розміщуєте.

У таблиці нижче, зазначено, чому ми обробляємо персональні дані, які правові підстави для такої обробки є, і про відповідному періоді зберігання. Наступні терміни зберігання застосовуються до персональних даних, які зберігаються як в електронному, так і в паперовому вигляді.

Діяльність

Законна мета для обробки і зберігання Персональних даних

Строк зберігання

1.

Управління бронюванням номерів, подача повідомлень в міграційні органи, зберігання юридичних документів з дотриманням стандартів бухгалтерського обліку.

Виконання договору з клієнтом.Необхідність дотримуватися законне зобов'язання.

3 роки

2.

Контроль перебування Гостей в готелі:

- Контроль доступу в кімнати;

- Контроль використання готельних послуг гостем (телефон, бар, платне телебачення, Wi-Fi і т.д.);

Виконання договору з клієнтом.

Необхідно для забезпечення законних інтересів Компанії при веденні бізнесу і для надання нашим гостям високоякісних послуг.

На час вашого перебування в Готелі.

- Використання камер спостереження в приміщеннях готелю з метою забезпечення безпеки Гостя і його майна, а також безпеки майна і персоналу готелю (камера спостереження позначена піктограмою і попереджає знайомий з текстом).

30 календарних днів

3.

Контроль відносин готелю з клієнтами до, під час і після перебування в готелі:

- управління програмою лояльності;

- введення даних в базу даних клієнтів;

- прогнозування і планування майбутнього поведінки клієнтів;

- розробка статистики, комерційних результатів і складання звітів про них;

- Надання контекстних даних для наших маркетингових інструментів. Це відбувається, коли клієнт відвідує будь-який веб-сайт групи або за замовленням;

- Розуміння і управління уподобаннями нових або повернулися клієнтів;

- Відправлення клієнтам інформаційних бюлетенів, рекламних акцій, туристичних, готельних або сервісних пропозицій, пропозицій від MOZART HOTEL GROUP.

Виконання договору з клієнтом і для управління членством клієнта в програмі лояльності.

Необхідний для дотримання законних інтересів Компанії в просуванні своїх послуг, проведенні прямих маркетингових заходів (з урахуванням ваших комерційних відносин з одним з юридичних осіб MOZART HOTEL GROUP) і для поліпшення послуг готелю.

3 роки з останньої дати, коли ви якимось чином спілкувалися з нами, якщо ви не є учасником програми лояльності.

6 років з останньої дати, коли ви якимось чином спілкувалися з нами, якщо ви є учасником програми лояльності.

4.

Поліпшення готельних послуг шляхом:

- Персоналізації підходу до вашої реєстрації, поліпшення якості обслуговування і відносин з клієнтами;

- адаптація наших послуг для кращої відповідності вашим вимогам;

- Індивідуалізація комерційних пропозицій і рекламних повідомлень, які Компанія відправляє вам;

- Інформування вас про спеціальні пропозиції та будь-яких нових послугах, створених MOZART HOTEL GROUP.

Виконання договору з клієнтом щодо управління вашим членством в програмі лояльності.

Необхідно для дотримання законних інтересів Компанії в просуванні своїх послуг, проведенні прямих маркетингових заходів (з урахуванням ваших комерційних відносин з одним з юридичних осіб MOZART HOTEL GROUP) і для поліпшення послуг готелю.

3 роки з останньої дати, коли ви якимось чином спілкувалися з нами, якщо ви не є учасником програми лояльності.

6 років з останньої дати, коли ви якимось чином спілкувалися з нами, якщо ви є учасником програми лояльності.

5.

Використання довіреної третьої сторони для перехресної перевірки, аналізу та об'єднання зібраних вами даних під час бронювання або під час вашого перебування, щоб визначити ваші інтереси і розробити ваш профіль клієнта, а також дозволити нам відправляти вам персоналізовані пропозиції.

Необхідно для дотримання законних інтересів Компанії в просуванні своїх послуг, проведенні прямих маркетингових заходів (з урахуванням ваших комерційних відносин з одним з юридичних осіб MOZART HOTEL GROUP) і для поліпшення послуг готелю.

3 роки з останньої дати, коли ви якимось чином спілкувалися з нами, якщо ви не є учасником програми лояльності.

6 років з останньої дати, коли ви якимось чином спілкувалися з нами, якщо ви є учасником програми лояльності.

6.

Поліпшення послуг Компанії, зокрема:

- проведення опитувань і аналізів анкет і відгуків клієнтів;

- Робота з претензіями / скаргами;

- Пропозиція вам переваг програми лояльності MOZART HOTEL GROUP.

Виконання договору з клієнтом (для управління членством клієнта в програмі лояльності)

Необхідно для дотримання законних інтересів Компанії в просуванні своїх послуг, проведенні прямих маркетингових заходів (з урахуванням ваших комерційних відносин з одним з юридичних осіб MOZART HOTEL GROUP) і для поліпшення послуг готелю.

3 роки з останньої дати, коли ви якимось чином спілкувалися з нами, якщо ви не є учасником програми лояльності.

6 років з останньої дати, коли ви якимось чином спілкувалися з нами, якщо ви є учасником програми лояльності.

6 років з дати закриття вашої справи в разі претензії чи скарги.

7.

Забезпечення функціонування веб-сайту і підвищення ефективності використання та веб-сайту і послуг Компанії завдяки:

- поліпшення навігації;

- технічного обслуговування і підтримки; а також

- Реалізації заходів безпеки та запобігання шахрайству.

Необхідно для дотримання законних інтересів Компанії при веденні бізнесу, надання IT-послуг і адміністрування, а також для забезпечення мережевої безпеки та запобігання шахрайству.

3 роки з останньої дати, коли ви якимось чином спілкувалися з нами.

8.

Ведення внутрішнього списку клієнтів, які вели себе неналежним чином під час перебування в готелі (агресивну і антигромадську поведінку, недотримання правил безпеки, крадіжка, пошкодження майна та вандалізм або інциденти з оплатою).

Необхідний для дотримання законних інтересів Компанії у веденні свого бізнесу і для запобігання шахрайства та зловживань щодо майна і персоналу готелю.

До 3 років з моменту запису події.

9.

Використання послуг для пошуку осіб, які проживають в готелях MOZART HOTEL GROUP, в разі серйозних подій, які зачіпають цей готель (стихійні лиха, терористичні акти і т.д.).

Захист життєво важливих інтересів клієнтів.

На час заходу.

10.

Відповідність будь-яким чинним законодавством (наприклад, в області зберігання бухгалтерських документів), в тому числі:

Управління запитами на відписку від новинних розсилок, рекламних акцій, туристичних пропозицій і опитувань задоволеності;

Відповіді на запити щодо персональних даних.

Необхідність дотримуватися законне зобов'язання.

3 роки

Компанія зберігає персональні дані про Вас протягом періоду, необхідного для досягнення цілей, викладених в цій Політиці, якщо більш тривалий термін зберігання не потрібно або не дозволено чинним законодавством.

Ми знищимо Ваші персональні дані, як тільки це буде можливо, і таким чином, що інформація не зможе бути відновлена.

При друку на папері персональні дані будуть знищені безпечним способом, наприклад, шляхом подрібнення в шредері або спалювання паперових документів або іншим чином, а якщо вони збережені в електронній формі, персональні дані будуть знищені технічними засобами із забезпеченням неможливості їх відновлення в подальшому.

3. Персональні дані, отримані від третіх осіб

Нам важливо постійно оновлювати Ваші персональні дані і постійно актуалізувати їх, у зв'язку з чим ми можемо отримувати Ваші персональні дані із зовнішніх джерел, таких як відкриті реєстри. Коли закон вимагає отримання згоди на обробку певних типів персональних даних або для певних способів їх обробки, Вам буде повідомлено про це і від Вас буде запитано відповідну згоду.

Ми також можемо збирати інформацію про Вас від третіх осіб, включаючи інформацію від авіакомпаній, платіжних систем та інших партнерів; з соціальних мереж, відповідно до ваших налаштуваннями приватності в таких мережах, і від інших сторонніх джерел, які мають законне право ділитися наявними у них даними з нами. Компанія використовує і ділиться цією інформацією тільки для цілей, описаних у відповідних контрактах, з третіми особами, які за відповідними договорами зобов'язані захищати Ваші персональні дані.

4. Персональні дані, які ми можемо передавати третім особам

Щоб запропонувати Вам високий рівень готельних послуг, ми можемо ділитися Вашими персональними даними між готелями, що працюють в мережі MOZART HOTEL GROUP, з нашими постачальниками послуг та іншими особами, про що докладно описано нижче.

Ми передаємо Ваші дані уповноваженим працівникам і відділам мережі MOZART HOTEL GROUP, щоб запропонувати Вам кращі умови проживання в наших готелях. Наступні підрозділи готелю можуть мати доступ до Ваших даних:

- персонал готелю;

- служба бронювання, яка використовує інструменти бронювання;

- IT-відділи;

- комерційні партнери та маркетингові послуги;

- медичні служби, якщо може бути застосовано;

- юридичні служби, якщо можна застосувати.

Зокрема, інформація, що стосується Вашого перебування, переваг, задоволеності і, в залежності від обставин, Вашого членства в програмі лояльності розподіляється між готелями, що працюють під брендом MOZART HOTEL GROUP. Ця інформація використовується для поліпшення якості обслуговування і умов проживання в кожному з цих готелів.

Ми можемо передавати Ваші персональні дані стороннім постачальникам готельних послуг, таких як послуги ресепшена, спа-процедури або послуги доставки їжі. Всі наші постачальники послуг мають договірні зобов'язання щодо захисту Ваших персональних даних, і не можуть іншим чином використовувати або передавати їх, за винятком випадків, передбачених законодавством або зазначених в укладеному з ними договорі.

Ваші персональні дані можуть бути розкриті державним органам або уповноваженим державним службовцям, якщо їх вимоги на надання даних засновані на законі або спрямовані на захист інтересів Компанії відповідно до чинного законодавства.

5. Транскордонна передача даних

Для цілей, описаних в цій політиці, ми можемо передавати Ваші персональні дані внутрішнім або зовнішнім одержувачам, які можуть бути розташовані в країнах, що забезпечують різні рівні захисту персональних даних.

Здійснюючи бронювання номера в готелі, відвідуючи його або перебуваючи в готелі мережі MOZART HOTEL GROUP, Ви розумієте, що Компанія може передавати Ваші персональні дані в країни за межами ЄС і ЄЕЗ. Виходячи з цього, на додаток до цієї політики, Компанія застосовує відповідні заходи для забезпечення безпечної передачі Ваших персональних даних в інші готелі мережі MOZART HOTEL GROUP або зовнішнім одержувачам, розташованим в країнах, що забезпечують рівень безпеки даних відмінний від застосовуваних в країні, де персональні дані були зібрані.

Ваша персональні дані в рамках процесу бронювання можуть бути спрямовані, зокрема, в готелі або підрозділу мережі MOZART HOTEL GROUP, розташовані в Росії і Україні.

Якщо Ви бажаєте отримати більш детальну інформацію про наші заходи безпеки при передачі даних і механізми захисту, Ви можете зв'язатися з нами за адресою gdpr@ok-odessa.com.

6. Програма лояльності

Програма лояльності MOZART HOTEL GROUP доступна для гостей всіх готелів MOZART HOTEL GROUP, розташованих в ЄЕЗ і за її межами. Програмою лояльності управляє Hotel Management Company s.r.o. (Товариство з обмеженою відповідальністю, зареєстроване відповідно до законодавства Чеської Республіки) у співпраці з іншими компаніями, що працюють під торговою маркою MOZART HOTEL GROUP.

Програма лояльності розроблена для того, щоб її учасники могли користуватися різними привілеями під час їх перебування в готелях мережі MOZART HOTEL GROUP.

Гість може приєднатися до Програми лояльності одним із наведених нижче способів:

- під час перебування в готелі, заповнивши спеціальну реєстраційну форму на стійці реєстрації;

- При реєстрації онлайн на будь-якому з веб-сайтів мережі MOZART HOTEL GROUP.

Будь-який учасник програми, який приєднується до Програми лояльності, також погоджується з тим, щоб отримувати по електронній пошті комерційну розсилку, що стосується Програми лояльності, в тому числі інформацію про акції, доступних тільки для членів Програми. Якщо учасник Програми більше не бажає отримувати комерційні повідомлення по електронній пошті, він / вона може в будь-який час відмовитися від таких пропозицій, натиснувши на посилання відписки в кінці листа або через свій обліковий запис. Зазначене дію ніяк не вплине на його / її членство в Програмі.

7. Інша інформація

При відвідуванні та взаємодії з веб-сайтом і іншими мобільними додатками, Компанія збирає інформацію, яка безпосередньо не ідентифікує Вас, наприклад, каталог відвідуваних Вами сторінок веб-сайту і кількість відвідувань нашого веб-сайту ( «Інша інформація»). Ми використовуємо Іншу інформацію для доставки електронної пошти, онлайн (на наших сайтах і інших сайтах) і мобільних оголошень. Компанія також може використовувати іншу інформацію, щоб сторонні партнери могли дізнатися про Вас в якості клієнта MOZART HOTEL GROUP при відвідуванні веб-сайту або програми партнера, або дізнаватися про Вас як одного зі своїх клієнтів при відвідуванні веб-сайтів або додатків MOZART HOTEL GROUP для того, щоб що вони могли надати Вам найбільш підходящі пропозиції.

Наш веб-сайт використовує cookie-файли та інші технології (такі як «Pixeltags», «web-beacons», «clear GIFs», посилання в електронних листах, JavaScript, ідентифікатори пристроїв, призначені Google або Apple, або аналогічні технології) пов'язані з наданням цифрових послуг.

В цілому, cookie-файли допомагають нам надати Вам всі зручності для використання веб-сайту, дозволяють нам відслідковувати, які сторінки Ви вважаєте корисними, а які ні. Cookie-файли жодним чином не дають нам доступ до Вашого комп'ютера або будь-якої інформації про Вас, крім даних, якими Ви хочете поділитися з нами.

Ви можете прийняти або відхилити cookie-файли. Більшість веб-браузерів автоматично приймають cookie-файли, але Ви можете змінити налаштування свого браузера, щоб відмовитися від них, якщо хочете. Це може перешкодити Вам повністю використовувати функції веб-сайту. Якщо Ви хочете видалити або заблокувати cookie-файли з вашого пристрою в будь-який час, Ви можете оновити налаштування свого браузера (див. Меню «Довідка» Вашого браузера, щоб дізнатися, як видалити або заблокувати cookie-файли).

Компанія може використовувати зібрану інформацію або анонімні персональні дані, отримані від третіх осіб, щоб більше дізнатися про наших користувачів. Сюди входять демографічні дані, такі як дата народження, стать і сімейний стан, економічні переваги, такі як улюблені товари або хобі, а також інша інформація, яку ми можемо збирати у вас або у третіх осіб.

Оскільки інша інформація особисто не ідентифікує Вас, така інформація може бути розкрита для будь-яких цілей, якщо це дозволено законом. У деяких випадках ми можемо комбінувати іншу інформацію з персональними даними. Якщо ми об'єднаємо будь-яку іншу інформацію з персональними даними, об'єднана інформація буде розглядатися нами як персональні дані і буде оброблятися відповідно до цієї політики конфіденційності.

8. Спеціальні категорії персональних даних
Термін «Спеціальні категорії персональних даних» відноситься до інформації, що стосується Вашого расового чи етнічного походження, політичних переконань, релігійних або філософських переконань, членства в профспілках, здоров'я, сексуального життя або сексуальної орієнтації, генетичної інформації, інформації про судимості і будь-яких біометричних даних, що використовуються для цілей ідентифікації. Зазвичай ми не збираємо конфіденційну інформацію, якщо тільки вона не була вказана Вами. Ми можемо використовувати надані Вами дані про здоров'я, щоб надати Вам більш якісні послуги, що відповідають Вашим конкретним потребам (наприклад, інформація, зазначена в розділі «Примітки» під час процесу резервування).
9. Персональні дані неповнолітніх

Ми свідомо не збираємо персональні дані про осіб, які не досягли 18-річного віку. Якщо Ви є батьком або законним представником неповнолітнього, будь ласка, не дозволяйте своїм підопічним розкривати свої персональні дані без Вашого дозволу.

У разі, якщо ми дізнаємося, що нами були отримані персональні дані від неповнолітнього без перевірки наявності батьківської згоди, нами будуть негайно вжиті дії по видаленню цих даних. Якщо Ви вважаєте, що у нас є персональні дані про неповнолітніх осіб, будь ласка, зв'яжіться з нами за наступною адресою gdpr@ok-odessa.com.

10. Захист персональних даних

Компанія приймає розумні заходи для: (i) захисту персональних даних від несанкціонованого доступу, розкриття, зміни або знищення та (ii) збереження точних і актуальних персональних даних відповідно. Ми також прагнемо до того, щоб наші партнери і постачальники послуг, з якими ми обмінюємося персональними даними, докладали дотримуватися всіх рекомендацій щодо підтримки безпеки їх обробки.

Компанія використовує SSL-шифрування на своєму веб-сайті для онлайн-бронювання номерів. Будь-яка інформація, надана суб'єктом персональних даних Компанії, повинна бути зашифрована автоматично і захищена при передачі по мережі. Коли інформація отримана нашим сервером, вона декодируется з використанням індивідуального ключа безпеки. SSL-шифрування дозволяє браузеру підключатися до веб-сайту і відкрито створювати безпечний канал зв'язку. SSL-шифрування є найбільш широко використовуваної і найбільш успішної криптографічного системою. Щоб використовувати систему, суб'єктам персональних даних просто необхідно перевірити сумісність використовуваних браузерів.

Інші дії Компанії, пов'язані з забезпеченням безпеки обробки даних, здійснюються відкритими для контролю способами і можливістю встановлення того, як і які персональні дані передаються за допомогою пристроїв передачі даних, хто і коли вводив дані в систему, а також з підтвердженням про те, що система може бути відновлена в разі збою. Звіти формуються щодо помилок, що виникають в процесі автоматичної обробки. Компанія управляє персональними даними конфіденційно, не розкриваючи їх стороннім особам. Компанія повинна, зокрема, захищати персональні дані від несанкціонованого доступу, зміни, передачі, публікації, видалення або знищення, а також від випадкового знищення, пошкодження і недоступності, в зв'язку зі зміною застосовуваних технологій. Компанія вживає всіх заходів безпеки для забезпечення технічного захисту персональних даних.

Для онлайн-транзакцій ми використовуємо сучасні технічні заходи для захисту персональних даних, які ви передаєте нам через наш веб-сайт. Однак, на жаль, ніяка система безпеки або система передачі даних через Інтернет не можуть бути повністю захищеною.

Для захисту Вашої конфіденційності, будь ласка, не відправляйте нам дані платіжних карт або будь-яку іншу особисту інформацію для проведення платежів по електронній пошті.

Ми ніколи не зв'язуємося з Вами по телефону або шляхом направлення текстових повідомлень, в тому числі по електронній пошті, щоб запросити Вашу конфіденційну інформацію або дані платіжних карт. У разі отримання запиту від імені Компанії по електронній пошті або смс, будь ласка, не відповідайте: швидше за все ви спілкуєтеся з шахраями.

У нас є внутрішній регламент щодо GDPR для наших співробітників, який також доступний для наших гостей на стійці реєстрації готелю.

- Для обробки даних платіжних карт і інших фінансових даних ми використовуємо послуги компанії TravelClick. Для отримання додаткової інформації про політику конфіденційності даної компанії Ви можете звернутися за наступним посиланням: TravelClick Privacy Policy;

- Для обробки інформації про використання Вами веб-сайту ми використовуємо сервіси GoogleAnalytics. Для отримання додаткової інформації про політику конфіденційності даної компанії Ви можете звернутися за наступним посиланням: Google Privacy Policy;

- Для обробки отриманих повідомлень по електронній пошті ми використовуємо послуги сервісу MailChimp. Для отримання додаткової інформації про політику конфіденційності даної компанії ви можете звернутися за наступним посиланням: MailChimp Privacy Policy;

- Для обробки ваших відгуків і коментарів про готелі мережі MOZART ми використовуємо послуги сервісу ReviewPro. Для отримання додаткової інформації про політику конфіденційності даної компанії ви можете звернутися за наступним посиланням: ReviewPro Privacy Policy.

11. Зміна, доступ і можливість перенесення персональних даних

Регламент GDPR надає певні права, зазначені нижче, які ви можете здійснювати безкоштовно, з урахуванням винятків, передбачених у Регламенті. Ці права можуть бути обмежені, наприклад, якщо виконання вашого запиту призведе до розкриття персональних даних іншої особи, або якщо ви попросите нас видалити інформацію, яку ми повинні збирати згідно з чинним законодавством, або у нас є законна підстава на збереження даної інформації.

11.1. Право відкликати згоду на обробку даних

У тих випадках, коли ми отримали Вашу згоду, Ви маєте право відкликати цю згоду в будь-який час на свій розсуд і за власною ініціативою на нашому веб-сайті або зв'язавшись з нами за адресою unsubscribe@ok-odessa.com. Відгук вашої згоди не вплине на законність збору і обробки Ваших даних аж до моменту відкликання Вашої згоди. Зверніть увагу, що у нас можуть бути інші юридичні підстави для обробки Ваших даних для інших цілей, наприклад, зазначених у цій Політиці конфіденційності.

11.2. Право на доступ і виправлення даних

Ви маєте право на доступ, перегляд і виправлення ваших персональних даних. Ви можете запитати у нас копію наявних у нас ваших персональних даних, переглянути або виправити їх, якщо ви хочете виправити такі дані, як ваше ім'я, адреса електронної пошти, паролі та / або будь-які інші настройки, ви можете легко зробити це, увійшовши в систему свій обліковий запис на нашому веб-сайті (якщо є технічна можливість) або зв'язатися з нами за адресою gdpr@ok-odessa.com. Ви також можете запросити копію наявних у нас ваших персональних даних, як описано в цій політиці конфіденційності.

11.3. Право стерти дані

Відповідно до GDPR Ви маєте право стерти Ваші персональні дані, які ми обробляємо, як описано в цій політиці конфіденційності, в разі, якщо вони більше не потрібні для цілей, для яких персональні дані були спочатку зібрані або оброблені, або в разі, якщо Ви відкликали Вашу згоду або не бажаєте обробки, як описано в цій політиці конфіденційності, і немає ніяких інших підстав, передбачених законом. Якщо Ви хочете стерти свої персональні дані, будь ласка, надішліть запит електронною поштою за адресою unsubscribe@ok-odessa.com.

11.4. Право на обмеження обробки

При певних обставинах, описаних в GDPR, Ви можете попросити нас обмежити обробку Ваших персональних даних. Це, наприклад, випадок, коли Ви заперечуєте точність зазначених про Вас персональних даних. В такому випадку ми припинимо обробку, поки ми не зможемо перевірити точність Ваших персональних даних.

11.5. Право заперечувати проти обробки даних

При певних обставинах, передбачених GDPR, Ви можете заперечувати проти обробки Ваших персональних даних, в тому числі, коли Ваші персональні дані використовуються в маркетингових цілях. Якщо Ви не бажаєте використання даних в маркетингових цілях, Компанія не буде обробляти Ваші персональні дані в цих цілях.

11.6. Право на перенесення даних

Якщо Ви надали нам свої персональні дані і обробка заснована на Вашу згоду або обробляється в силу укладеного договору, то Ви маєте право на отримання персональних даних, які обробляються нами в форматі, можливий до прочитання на інших пристроях, для подальшої передачі цих даних іншого постачальника послуг.

Якщо у Вас виникнуть проблеми, Ви маєте право подати скаргу в наглядовий орган за місцем Вашого проживання, або туди, де, на Ваш погляд, могло статися порушення ваших прав. Ми закликаємо Вас в першу чергу звертатися безпосередньо до нас, але в той же час, Ви маєте право подати скаргу безпосередньо до відповідного наглядовий орган.

Ми проведемо всі необхідні оновлення та зміни в терміни, встановлені чинним законодавством; якщо це дозволено законом, ми можемо стягувати відповідну плату на покриття витрат за відповідь на такий запит. Такі запити повинні бути спрямовані по електронній пошті на адресу gdpr@ok-odessa.com. або в письмовій формі за таким поштовою адресою: Готель ОДЕСА, вулиця Гагарінське Плато, будинок 5, місто Одеса, Україна, 65009. Щоб захистити Вашу конфіденційність, ми можемо відповідати на такі запити по електронній пошті тільки за адресою, яку Ви зареєстрували або іншим чином надали нам. Пам'ятайте, що якщо Ви зміните інформацію про себе, може скластися ситуація, коли ми не зможемо надати Вам той же якість і різноманітність послуг, до яких Ви звикли.

Крім того, в деяких випадках, згідно з чинним законодавством, Ви можете вимагати припинити передачу Ваших персональних даних нашим діловим партнерам або зажадати у Компанії припинити використовувати персональні дані, зв'язавшись з нами по електронній пошті. Ми будемо прагнути дотримуватися цих вимог відповідно до чинного законодавства.

12. Отримання маркетингових матеріалів

Якщо Ви надали нам свою контактну інформацію (поштова адреса, адреса електронної пошти, номер телефону), ми можемо повідомити Вам відповідно до своїх уподобань і з Вашої згоди про наші продукти та послуги або запросити Вас на заходи по електронній пошті, через онлайн-рекламу , соціальні мережі, по телефону, через сервіси текстових повідомлень (включаючи SMS і MMS), push-повідомлення, повідомлення в мобільних додатках, через наш call-центр підтримки клієнтів і іншими способами.

Якщо Ви у прямій формі погоджуєтесь отримувати наші листи і пропозиції, в тому числі щодо MOZART HOTEL GROUP, ми можемо час від часу надавати Вам інформацію про наші послуги і останні пропозиції та обробляти Ваші персональні дані для цих цілей.

Якщо Ви більше не хочете отримувати наші листи і пропозиції, повідомте нам про це, відправивши листа електронною поштою за адресою unsubscribe@ok-odessa.com. Ви також можете відмовитися від підписки на наші листи, натиснувши на посилання «відписатися» в листах, відправлених Вам.

13. Зміни цієї Політики

Компанія може час від часу міняти справжню політику конфіденційності. Коли ми внесемо суттєві зміни в справжню політику, ми розмістимо посилання на переглянуту Політику на домашній сторінці нашого веб-сайту, і якщо Ви використовували наші послуги або продукти, то ми повідомимо Вам про це за обраним Вами способу зв'язку. Ви можете дізнатися про те, коли справжня політика була в останній раз оновлена, переглянувши посилання і дату в верхній частині політики. Будь-які зміни вступлять в силу після публікації переглянутої політики на веб-сайті. Використання веб-сайту, будь-якого з наших продуктів і послуг і / або надання згоди на оновлену політику після таких змін є прийняття Вами умов переглянутої політики конфіденційності.

14. Контактна інформація
Якщо у Вас є будь-які питання з приводу умов цієї політики конфіденційності або про те, як Компанія або MOZART HOTEL GROUP використовують Ваші персональні дані, будь ласка, зв'яжіться з нами по електронній пошті за адресою gdpr@ok-odessa.com або за адресою: готель ОДЕСА, вулиця Гагарінське Плато, будинок 5, місто Одеса, Україна, 65009.
Контакти

Україна, 65009,
м Одеса, Гагарінське плато, 5.

Тел.: +380487502282

Newsletter